El Banc Sabadell continuarà sent partner principal de Tribuna Sant Cugat Empresarial

L'entitat financera i el col·lectiu d'empresses Sant Cugat Empresarial van signar un acord de col·laboració per als pròxims anys

El Banc Sabadell seguirà sent el patrocinador principal de les taules de debat empresarial Tribuna Sant Cugat Empresarial. El col·lectiu d'empresses Sant Cugat Empresarial organitza durant l'any algunes xerrades, conferències i debats sobre diferents àmbits relacionats amb el món empresarial a la ciutat.

El col·lectiu i l'entitat financera van signar el passat dijous 21 de juny un acord de col·laboració que permetrà que Banc Sabadell segueixi sent el partner principal del Tribuna Sant Cugat Empresarial. En l'acte de la signatura formal, hi van ser presents el Subdirector General de Banc Sabadell, Lluís Buil, el Director Regional de l'entitat Benet Heredia, i el President de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa.

Amb aquest acord, ambdues entitats mantenen i reforcen el seu lligam, que va néixer amb la primera edició de Tribuna Sant Cugat Empresarial, ara ja fa uns anys. La propera edició del fòrum empresarial, es celebrarà el proper dijous 5 de juliol al CAR de Sant Cugat, sota el títol "Esport i Economia global".

 
Comentaris

Destaquem