El tercer Women 360º Congress per a dones directives ja té data

Enguany, la cita, comptarà amb 11 sessions que tractaran un tema de la salut i el benestar de la dona

La tercera edició del Women 360º Congress se celebrarà el pròxim 13 d'octubre a ESADECreapolis, Sant Cugat. 

La cita d'enguany, que comptarà amb un programa amb 11 sessions de temàtiques relacionades amb la salut i el benestar de la dona directiva i empresària, reunirà prop de 300 dones que podran intercanviar situacions personals i professionals. 


Precisament, l'objectiu d'aquest congrés és oferir a les dones un espai d'interacció amb altres empresàries amb interessos comuns, siguin aspectes de salut personal, de bellesa o més relacionats amb el món de l'empresa. Per això mateix, el Women 360º compta amb reconeguts professionals del sector que els ofereixen el màxim d'informació i novetats en cada sessió. 

11 sessions de la mà de grans professionals

El Women 360º reunirà a 300 directives i empresàries FOTO: Cedida

Com en cada edició, el Women 360º comptarà amb diverses sessions en què les participants podran aprendre i informar-se d'aspectes relacionats amb la salut i la bellesa. 

En aquest cas, de les 11 edicions, destaquen la xerrada que oferirà el ginecòleg Santiago Dexeus sobre com pot influenciar la menopausa en la percepció psicosocial de la dona en l'alta direcció.

Per la seva banda, el doctor González Costello, de l'Hospital de Bellvitge, parlarà sobre causes, prevenció i cures del cor. O el doctor Roigé, abordarà el fet de com es veu l'estrès i el cansament en la pell.

A banda de qüestions sanitàries, el tercer congrés també comptarà amb directives i empresàries de referència en el seu sector com Nerea Torres, CEO de Siemens PPAL Espanya i Presidenta de EJE& CON, que parlarà de com aplicar la gestió del canvi per a accedir als llocs de treball de màxima responsabilitat; o amb Pilar Gómez-Acebo, consellera, experta en assessorament, coaching i estratègia per a l'alta direcció que explicarà què és la Intratègia i com es pot planificar una estratègia empresarial i professional des de l'interior.

A més, el Congrés també comptarà amb espais de debat com la taula rodona 'Conversa entre elles'. Un debat que comptarà amb la participació de dones tan reconegudes com Cristina Gallarch, Secretària General Adjunta per a la Comunicació i la Informació Pública de les Nacions Unides, Núria Oliver, Directora Científica a TelefònicaMontse Martí, Directora Internacional a Martiderm, entre altres.

Women 360º Congress

El Women 360º Congress està format per un equip de dones unides professionalment amb un mateix objectiu, millorar la salut i el benestar de les persones:

  • Mercè Conesa, Alcaldessa de Sant Cugat i presidenta honorífica del W360º.
  • Rosa Cuscó, Directora i Fundadora, Gerent a Rosa Cuscó Comunicació i Publicitat.
  • Lídia Codinachs, Direcotra Comunicació, RRPP i Fundadora Gerent a LC Lidia Codinachs.
  • Marina Geli, Coordinadora del Comitè Científic, Doctora en Medicina INterna i exconsellera de Salut de la Generalitat de Catalunya. 
 
Comentaris

Destaquem