Els enginyers industrials s'agrupen per crear sinergies i oportunitats

La iniciativa fomentar els lligams entre els enginyers d'un mateix territori per detectar possibles sinergies i generar noves oportunitats de col·laboració

El degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona s'ha reunit amb una trentena de col·legiats del Vallès Occidental amb l'objectiu de definir els grups territorials que crearan en aquesta comarca per potenciar les sinergies entre els col·legiats.



La reunió, la primera d'aquestes característiques que se celebra a Sant Cugat, en la cerca de fórmules per potenciar el networking entre els membres de la comarca. La nova iniciativa, impulsada per la junta d'ENGINYERS BCN, vol apropar el Col·legi als residents en zones de fora de l'àmbit de Barcelona i fomentar els lligams entre els enginyers d'un mateix territori per detectar possibles sinergies i generar noves oportunitats de col·laboració en l'àmbit professional i social. 



A la trobada, el degà, Miquel Darnés; el secretari, Jordi Artiga, el vicesecretari, Francesc Amer, i l'interventor, Fèlix Duran, han conversat amb aquest grup de col·legiats, que formaran part d'un grup territorial de treball obert a la participació de més col·legiats de l'àrea i que puguin estar interessats en el projecte. La trobada se suma a les que ja s'han celebrat en els darrers mesos en les comarques del Maresme, Osona, l'Anoia i el Vallès Oriental.

 
Comentaris

Destaquem