HP recapta 64.000€ en la seva 11a Jornada Solidària

Com cada any, els diners recaptats es destinaran a 4 projectes solidaris proposats pels treballadors

La seu de Hewlett-Packard (HP) de Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte, 8 d'octubre, la 11a Jornada Solidària. Una cita que els treballadors de l'empresa impulsen i organitzen anualment.

Com en totes les edicions, són els treballadors de l'empresa els que proposen els diversos projectes solidaris als quals es destinen els fons recaptats.

La 11a edició d'aquesta jornada ha comptat amb la participació de 2.800 persones, entre treballadors i familiars i amics. Entre tots els assistents, amb les activitats programades per la cita, s'han recaptat un total de 32.000€. Aquests però, cal sumar l'aportació d'HP, que és també de 32.000€ i , per tant, el total recaptat és de 64.000€.

Una de les activitats de la jornada ha estat un Quinto.

Projectes seleccionats

La jornada solidària s'ha celebrat a la seu d'HP de Sant Cugat

Enguany els projectes solidaris seleccionats són els següents:

  • Renovació del centre d'Amics de la Gent Gran de Barcelona.
  • Projecte ocupacional Pa Pe amb Gràcia promogut per ACIDH, que ofereix atenció a persones amb discapacitats psíquiques.
  • Rehabilitació de la seu de la Fundació Maresme, que ofereix atenció a persones amb discapacitats intel·lectuals.
  • Reconstrucció de la Residència Maternal Santa Eulàlia de Barcelona, de la Fundació Maria Raventós, que ajuda a mares joves sense recursos i amb risc d'exclusió social.

Una jornada amb història

Els voluntaris que han fet possible la jornada FOTO: Claudi Osa

La Jornada Solidària d'HP va nàixer el 1998 amb format de carrera. És en els últims 11 anys que la cita s'ha convertit en un esdeveniment que compta amb la cursa i diverses activitats adreçades als treballadors de la companyia i els seus familiars.

En tots aquests anys, HP ha aconseguit recaptar més de 430.000 euros que s'han destinat a un total de 41 projectes solidaris de tot el món.

D'altra banda, aquesta edició de la cita coincideix amb el 31è aniversari de Hewlett-Packard a Sant Cugat, des d'on es gestionen projectes internacionals i es dirigeix l'I+D mundial per a la impressió en gran format i 3D d'HP.

 
Comentaris

Destaquem