HP Sant Cugat obre la convocatòria de la segona edició del CodeWars

Alumnes de tot Catalunya estan cridats a participar del concurs, l'únic que celebra Hewlett Packard a tot Europa

El Centre Internacional d'HP a Sant Cugat ha convocat, el dia 5 de març, la segona edició d'HP CodeWars a Europa. Les instal·lacions santcugatenques de la companyia acolliran per segon any consecutiu aquesta competició educativa que té per objectiu despertar l'interès per la ciència, la innovació i la tecnologia entre els més joves. CodeWars, que en català vol dir guerra de codi i consisteix a solucionar reptes de programació, és una competició que HP organitza en diferents punts del planeta.

HP ja ha obert les inscripcions perquè els centres educatius catalans registrin als seus equips i comencin a preparar als seus alumnes. L'organització espera repetir l'èxit de convocatòria de la primera edició, que va comptar amb més de 300 estudiants, i augmentar la representació territorial amb equips de totes les províncies catalanes. Les inscripcions, que es canalitzen a través dels centres educatius, estaran obertes fins a principis de febrer.

L'objectiu final del certamen és potenciar la vocació tecnològica-científica entre els estudiants catalans. I és que la Comissió Europea calcula que actualment hi ha un dèficit de 700.000 professionals tècnics a Europa, 40.000 dels quals a l'estat espanyol. CodeWars es va celebrar per primera vegada a Houston fa divui anys, i actualment se celebra simultàniament en diferents ciutats d'arreu del món.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem