Inscriu-te a la formació sobre Linkedin organitzada per SC Trade Center i Totmedia

La formació se centrarà en com LinkedIn pot ajudar a les companyies a potenciar la marca i contactar amb clients potencials

El dijous 16 de juny de 2022 SC Trade Center i Totmedia organitzen una formació presencial, oberta i gratuïta de Linkedin per a empreses. L'objectiu principal de la sessió és com la xarxa social professional pot ajudar a la teva companyia a aconseguir més negoci.

El programa tindrà lloc a les instal·lacions de SC Trade Center de les 9.30 h fins a les 11.00 h amb una pausa-cafè relacional al final. Els destinataris són les petites i mitjanes empreses, juntament amb qualsevol professional que vulgui conèixer o ampliar els seus coneixements en l'àmbit del màrqueting empresarial.

 

El Linkedin, una xarxa social en auge

El Linkedin, una xarxa social en auge

 

El programa consistirà en una introducció a Linkedin, a com treure profit a la pàgina d'empresa, a la marca personal, al social selling i moltes eines més. La metodologia serà activa i es recomana portar el mòbil i l'ordinador per a fer exercicis in situ. La formació serà impartida per Gemma Fontseca, periodista de Totmedia i VIA Empresa, especialitzada en comunicació corporativa.

Dia: dijous 16 de juny de 2022
Hora: De les 9.30h a les 11h amb una pausa final per a un cafè relacional
Ubicació: SC Trade Center

  Inscriu-te!

 
Comentaris

Destaquem