L'emprenedoria catalana se cita a Sant Cugat

Aquest dijous, 15 d'octubre, se celebra al Teatre-Auditori de Sant Cugat la Jornada d'Emprenedoria, un punt de referència pels emprenedors de tot l'entorn

L'emprenedoria catalana té una cita a Sant Cugat aquest dijous, dia 15 d'octubre, amb la celebració de la 7a Jornada d'Emprenedoria al Teatre-Auditori. La Jornada, que enguany porta per títol Cuina el teu projecte, estarà centrada en l'alimentació i la restauració i tindrà com a protagonista principal la cuinera Carme Ruscalleda. Uns 800 emprenedors de tot l'entorn han assistit a les últimes edicions d'aquesta iniciativa impulsada per la Cambra de Terrassa, l'Ajuntament de Sant Cugat i EsadeCreapolis.

 

Consulta tot el programa.

 

Networking, Ruscalleda...

Des de les nou del matí, les activitats i actes dedicats als emprenedors ocuparan tot el Teatre-Auditori. Després de la benvinguda de les autoritats, tindran lloc les taules d'experiència, on líders empresarials de primer nivell explicaran les seves vivències. Seran Jordi Gallés, president d'Europastry; Judith Viader, directora general de Frit Ravich i; Josep Ametller, director general de Casa Ametller.

 

Després de l'esmorzar serà el torn de la Conferència Central amb la xef Carme Ruscalleda, del restaurant Sant Pau, com a protagonista. Ruscalleda, una de les cuineres amb més projecció internacional de Catalunya, oferirà la seva experiència innovadora en l'àmbit de la restauració i alimentació.

 

Les activitats de networking també tindran un paper principal. Finalment, hi haurà una taula d'experiències internacionals de sostenibilitat en el sector de l'hostaleria i la restauració i una taula rodona sobre el microcrèdit que vol donar informació de com finançar-se als emprenedors.

Punt de referència

Tot i ser la setena edició, és la cinquena que se celebra a Sant Cugat amb l'objectiu clar de “ser un punt de referència i atracció important del món de l'emprenedoria”, tal com ha assegurat Josep Prats, de Cambra de Terrassa. Carles Brugarolas, tinent d'alcalde d'Economia, va definir com un dels objectius de la Jornada és “atraure, promoure i retenir talent i inversors

 

Pel tinent d'alcalde d'Economia, Sant Cugat i el seu entorn tenen unes condicions molt bones: “Tenim un 20-25% dels universitaris de tot el país, multinacionals punteres en tot el món... Tenim tota la cadena de valor de l'emprenedoria”. En aquest sentit s'ha manifestat Prats: “La Jornada és una activitat que suma en un entorn on l'emprenedoria té una presència molt significativa”.

 
Comentaris

Destaquem