La seu santcugatenca d’Endress + Hauser guanya el Premi Catalunya Construcció 2016

L’empresa suïssa localitzada a Sant Cugat ha destacat pel “nivell de qualitat aconseguit” segons el jurat

L’edifici d’oficines per a la seu corporativa d’Endress + Hauser a Sant Cugat ha estat guanyadora del Premi Catalunya Construcció 2016 en la categoria de Direcció d’execució de l’obra. La multinacional suïssa es va traslladar fa uns mesos a Sant Cugat.

L’obra de Ramón Garriga, situada a Can Sant Joan, ha destacat per “l’exercici de construcció, recerca i control dels materials dut a terme per la direcció de l’execució de l’obra que va ser complexa a causa de la seva estructura triangular” combinada amb les exigències de la propietat suïssa, segons ha indicat el jurat.

Endress + Hauser, especialitzada en la fabricació d’eines per l’automatització de processos industrials i amb forta presència internacional, ha reconegut que la seu corporativa de Sant Cugat és una de les millors que tenen arreu del món.

El lliurament de premis va ser presidit pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, i pel president del Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, Jordi Gosalves, aquest dijous 30 de juny. Un acte en el qual van assistir més de 500 persones entre professionals i empresaris del sector de la construcció.

En l'edició d'enguany de la Nit de la Construcció, altres edificis premiats van ser el Campus Diagonal-Besós de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el nou accés al nucli històric de Gironella, la casa 1014 a Granollers i l’edifici de l’antiga seu de l’ONCE al Carrer Calabria de Barcelona.

 
Comentaris

Destaquem