La seu d’HP a Sant Cugat es prepara per una reorganització interna

Hewlett-Packard es dividirà en dues companyies amb diferent estructura –HP Inc. i HP Enterprise– que afectarà la seu de Sant Cugat

Hewlett-Packard ha posat en marxa un procés de reorganització que afectarà, segons informa Expansión, a la seu catalana de l’empresa ubicada a Sant Cugat del Vallès. L'operació implica una escissió en dues companyies amb diferent estructura: HP Inc., que estarà enfocada al mercat d’impressió i 3D; i HP Enterprise, que portarà el negoci de serveis informàtics, software i cloud computing.

Tot i que encara no s’ha pres una decisió definitiva, fonts de la firma consultades per Expansión asseguren que els empleats d’HP Inc. es mantindran a l’actual seu, i els d’HP Enterprise es repartiran entre l’edifici EDS i Catalana Parc. Aquesta mateixa font afirma que “HP creixerà en aquest parc empresarial del Vallès”. Pel que fa als empleats, es mantindran els mateixos i no es descarta ampliar-ne.

La seu catalana d’HP, ubicada a Sant Cugat, dóna feina a 3.500 persones. Des de l'any passat s’hi ubica el centre mundial de l’àrea d’impressió en 3D de la multinacional.

 
Comentaris

Destaquem