La startup Travel Sax, millor idea del centre Explorer Sant Cugat PRUAB

El projecte santcugatenc ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valey de la VIII edició del programa d'emprenedoria que promou Banco Santander

La startup de saxo electrònic Travel Sax, impulsada per Ramon Mañas, ha estat escollida com la millor idea del centre Explorer Sant Cugat PRUAB i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley al costat dels altres 52 millors joves emprenedors de la VIII edició de Santander EXPLORER, el programa d'emprenedoria que promou Banco Santander amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat a través de la Fundació Sant Cugat Actiu i el Parc de Recerca UAB.

El projecte guanyador, Travel Sax, pretén desenvolupar un dispositiu que resol la necessitat dels saxofonistes de poder assajar sense provocar cap molèstia, gràcies a la possibilitat d'un dispositiu electrònic de mida reduïda. El projecte de Ramon Mañas ha estat reconegut com el millor del centre Explorer Sant Cugat PRUAB, espai en el qual, des de fa cinc mesos, 20 estudiants han rebut formació, assessorament i mentoring per al desenvolupament dels seus models de negoci.

El segon premi ha estat per Respmeter, un projecte nascut dins de la start-up de base tecnològica FutureSiSens SL, especialitzada en el desenvolupament de sensors termoelèctrics d'alta sensibilitat. Des de Respmeter es pretén monitoritzar la respiració d'un esportista fora de condicions hospitalàries.

El projecte ha estat finalista en la categoria Explorer d'innovació tecnològica disruptiva que impulsa INDRA i podrà optar a 3.000 euros per al desenvolupament del seu projecte i assessorament per part dels professionals d'Indraventures.

El tercer premi ha estat per al projecte de Boreen, que gira entorn el disseny, la producció i la comercialització d'un producte de decoració i regal de gamma alta basada en plantes d'aire importades de Sud i Centre Amèrica.

Boreen, creat per Helena Codonyers i Kevin Yufe, ha merescut també la selecció com a finalista per al premi Explorer Dona Emprenedora, que patrocina la Fundació EY i que optarà a 20.000 euros i accés al programa d'acceleració ATENEA.

 
Comentaris

Destaquem