Laura Díaz obté el 17è Premi Fundació Banc Sabadell a la Investigació Econòmica

La Doctora ha sigut reconeguda pel seu treball sobre el canvi climàtic

Laura Díaz Anadón ha guanyat el XVII Premi Fundació Banc Sabadell a la Investigació Econòmica, dotat amb 30.000 euros, pel seu treball sobre el canvi climàtic. El guardó es lliurarà el pròxim 2 d'octubre a la seu de Banc Sabadell a Oviedo.

El Premi Fundació Banc Sabadell a la Investigació Econòmica, dirigit a investigadors menors de 40 anys, reconeix el treball d'investigadors en el camp del coneixement econòmic, empresarial jurídic i social. 

Els candidats al Premi poden ser proposats per universitats, centres acadèmics i de recerca, fundacions, empreses i altres institucions tan nacionals com internacionals. El guardó es convoca des de l'any 2002 amb la intenció d'estimular l'excel·lència i promoure el coneixement de la cultura.

El treball guanyador combina la recerca amb el desenvolupament de polítiques públiques per guiar el treball de governs i organitzacions internacionals. La Doctora Laura Díaz és reconeguda per la seva tasca en l'àmbit del paper de noves i millorades tecnologies energètiques (energia solar, eòlica, d'emmagatzematge d'energia o nuclear).

En particular, ha aprofundit en l'estudi de polítiques i tecnologies als Estats Units i a la Xina, els països responsables de la quantitat més gran d'emissions que contribueixen al canvi climàtic.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem