Market Development celebra 15 anys com a referent en el sector del protocol

Per celebrar aquest aniversari, l'organització està preparant una campanya amb sortejos i regals, a més d'un logotip corporatiu commemoratiu

L'empresa de Sant Cugat del Vallès Market Development, especialitzada en esdeveniments i protocol, celebra aquest mes d'abril el seu 15è aniversari. Una empresa, fundada per Mónika Blasco l'any 2002, que ha esdevingut una de les agències de referència en el sector dels esdeveniments i de la imatge corporativa.

Per celebrar aquest aniversari, l'organització està preparant una campanya amb sortejos i regals, a més d'un logotip corporatiu commemoratiu.

"Market Development mai ha deixat de ser una empresa familiar, que compta amb col·laboradors externs de confiança, que ens ajuden a funcionar com una gran companyia. A l'agència apostem per les persones, persones d'un perfil determinat i que corresponen a allò que necessitem en cada moment, cobrint una part molt específica de l'empresa i de les seves necessitats", apuntava Blasco com a punts forts de l'empresa.

Una empresa que ha anat evolucionant durant aquests 15 anys, adaptant-se als canvis de necessitats, i apostant per la formació del personal. "Els clients que confien en nosaltres, ho fan buscant la qualitat del nostre servei, fomentada en l'exquisida selecció i formació del nostre equip", remarca la directora de Market Development.

Entre altres, des del 2011 la companyia gestiona i proveeix el personal encarregat dels serveis d'acompanyament de convidats, públic de programes i visites guiades a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem