Millora els teus resultats empresarials

La nova secció de consultoria d'empresa neix arran d'un servei que Panta Rei porta exercint els darrers dos anys

El gabinet psicològic Panta Rei ha posat en marxa una nova divisió que té per missió ampliar els resultats de les empreses i dels comerços. La nova secció de consultoria d'empresa neix arran d'un servei que Panta Rei porta exercint els darrers dos anys i que cada vegada s'està ampliant pels bons resultats que s'aconsegueixen en aquesta direcció.


Selecció de personal; Formació i Coaching i Assessorament en RRHH i Organització, és l'oferta de Panta Rei, que impulsa la responsable del servei, la psicòloga Gisela Llobet, que dels vint anys d'experiència laboral, set els va dedicar al món de l'empresa.


Fins ara, aquesta divisió ha atès un total de vuit empreses de sectors diversos, en les quals s'han desenvolupat fins a quinze processos de selecció de personal a través d'un programa de selecció amb una metodolgia acurada i ràpida. Aquesta metodologia consta d'una primera selecció amb valoració, dinàmica de grup, tests psicològics i diferents entrevistes per cercar el millor perfil pel càrrec que ha de desenvolupar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem