Missatge de calma del tinent d'alcalde d'Economia sobre el Sabadell i la incertesa

Damià Calvet considera que el país lamentarà la marxa del Banc Sabadell però no creu que afecti a inversions a Sant Cugat

El tinent d'alcalde d'Economia de Sant Cugat, Damià Calvet, ha volgut llançar un missatge de tranquil·litat davant el canvi de seu del Banc Sabadell i la situació d'incertesa econòmica fruït de la situació política a Catalunya i Espanya.

"Estem molt contents que el Banc Sabadell tingui una seu important a Sant Cugat, amb milers de persones treballant i amb plans per posar més treballadors", ha destacat Calvet en una roda de premsa aquest 5 d'octubre.

Sobre el canvi de seu fiscal oficialitzat pel Banc Sabadell aquest dijous, el tinent d'alcalde ho emmarca en voler garantir seguir sota el paraigües del Banc Central Europeu. "Ho lamentarem com a país, però no crec que afecti a inversions", ha afegit.

Un 22% més d'empreses a Sant Cugat

Damià Calvet també ha mostrat calma davant la situació d'incertesa econòmica que es respira a partir de la disputa política entre Catalunya i Espanya i la possibilitat d'una declaració unilateral d'independència. "No advertim cap por en l'empresariat ni a Sant Cugat ni a Catalunya", ha deixat clar el responsable econòmic.

Calvet ha insistit cap no han observat cap "temença" en les empreses que volen instal·lar-se o ampliar activitat a Sant Cugat i n'ha posat exemples. La futura gran ampliació d'HP per seguir acollint el centre mundial d'impressió 3D, l'ampliació de Endress+Hausser, la primera pedra del nou edifici de Boehringer o la construcció d'un nou hotel i aparthotel a Can Sant Joan.

Una demostració d'aquesta situació és el creixement del nombre d'empreses a Sant Cugat, que ha passat de 2.662 societats el 2012 a 3.216 companyies a data de juny de 2017. Un augment del 22,6%.

"Business as usual [negocis, com de costum]", ha finalitzat el tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem