Nou impuls a l'emprenedoria des de l'Ajuntament i la Cambra

Ambdós han renovat el conveni de col·laboració que també impulsa la internacionalització d'empreses

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la Cambra de Terrassa han renovat aquest divendres 9 de febrer, el conveni de col·laboració per ampliar els serveis de suport a l'emprenedoria a la ciutat. El conveni, que es va signar per primer cop el 2016, enguany també servirà per oferir assessorament en internacionalització a empreses i emprenedors i emprenedores. Un conveni que té prevista una dotació econòmica de 49.500 euros.

A més, aquest 2018 el Punt d'Atenció a l'Emprenedor funcionarà amb tècnics de l'Ajuntament que estan rebent la formació necessària tant de la Cambra de Terrassa com de la Diputació de Barcelona.

El 2017 gairebé 300 persones es van beneficiar d'alguns dels serveis que s'ofereixen a través del conveni signat. En el marc dels serveis de l'OAE i amb la voluntat de facilitar la creació de negocis a la ciutat s'ofereix informació, assessorament i formació. A més per a aquelles persones que volen posar en marxa un projecte, s'ofereix informació sobre els tràmits, el finançament, les formes jurídiques, etc. També es fa assessorament personalitzat per fer els plans d'empresa i localitzacions. A banda també s'ofereix formació.

 
Comentaris

Destaquem