Pimec del Vallès Occidental engega un programa per promoure la contractació de joves

El programa 'Fem Ocupació per a Joves' busca la inserció laboral de 100 joves amb la intermediació de PIMEC

La secció del Vallès Occidental de Pimec, la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya; ha iniciat la 2a edició del programa Fem Ocupació per a Joves amb l’objectiu de millorar la inserció laboral de les persones aturades d’entre 18 i 29 anys. El projecte és fruït de la col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

El programa va destinat a les empreses que vulguin contractar joves. Per cada persona menor de 29 anys que contractin, rebran un ajut econòmic corresponent al salari mínim interprofessional actual (648,60 euros) durant sis mesos, a més de l’assessorament necessari en tot el procés de tramitació de la subvenció. A més, els joves contractats participaran en un programa formatiu vinculat al seu lloc de treball.

La primera edició del Fem Ocupació per a Joves va suposar la contractació de 78 joves gràcies a les actuacions de prospecció i intermediació que va realitzar Pimec a Catalunya. D’aquests contractes, el 9% es van realitzar en empreses del Vallès Occidental.

La tipologia d’empresa que participa en el programa és molt diversa en relació a sectors i mida, però principalment són micro i petites empreses industrials. La major part de les posicions que s’han cobert han estat en les àrees d’administració, comerç i màrqueting, atenció al client i operaris de magatzem.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem