Roche contractarà 40 treballadors a Sant Cugat

La farmacèutica busca professionals altament qualificats

La farmacèutica Roche Diabetis Care instal·larà a Sant Cugat del Vallès el seu centre global de solucions digitals i, per aquest motiu, contractarà una quarantena de professionals. La multinacional ha escollit ubicar el centre digital global de la companyia a Sant Cugat per "la capacitat innovadora, l'ecosistema tecnològic de la regió i el seu atractiu de talent".

Yan Beynon, vicepresident de Nous Models de Negocis i Solucions Digital de Roche, ha assegurat que "la decisió de portar el centre global a Sant Cugat ha estat presa després d'haver verificat el bon resultat de la creació, el 2015, del centre global de Tecnologies de la Informació en el mateix lloc".

Beynon veu tota aquesta zona com el "Silicon Valley de l'àrea de Barcelona". El perfil de treballadors que busca la companyia són d'alta qualificació. "Estem a la recerca de nadius digitals altament qualificats amb experiència en gestió internacional de l'atenció de la salut, relacionats amb la posada en marxa de nous negocis en espais d'alta tecnologia", resumeix el vicepresident de Nous Models de Negocis.

La tasca

Roche Diabetis Care té, entre els seus objectius, la creació i gestió d'ecosistemes que connectin als diferents agents implicats en el maneig de la diabetis amb productors i innovadors actius a l'àrea de la gestió de malalties cròniques. Per fer front a aquest desafiament, la companyia centra ara les seves operacions digitals en el Hub de Sant Cugat.

"El món digital s'està movent molt ràpid i la nostra reacció ha de ser àgil i decisiva. El nou Hub es dedicarà al disseny, construcció, implementació i manteniment de plataformes digitals amb les quals Roche Diabetis Care es comunicarà amb l'ecosistema de salut digital a tot el món. Això inclou, entre altres, el desenvolupament d'aplicacions de eHealth, solucions de màrqueting digital i xarxes socials", detalla Beynon.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem