Ser feliç a la feina (IV)

1. Lleva’t d'hora per destinar temps a posar-te guapo: Elegant, ben pentinat. Si ets dona, el cabell ben maco i si et vols maquillar, encara et veuràs millor. Roba que conjunti i que et doni elegància. Sembla una ximpleria, però psicològicament, ja vas amb actitud guanyadora. Fes un bon esmorzar o un cafè amb la parella i parleu del que fareu al cap de setmana o a la nit si és divendres. Si estàs sol, planifica que voldries fer el cap de setmana encara que sigui dilluns. Crea’t bones il·lusions, omple els pensaments de "flors" durant el temps que esmorzes o vas en el transport públic. Si vas en cotxe, agafa una ràdio simpàtica que et faci riure.

2. Agafa un Excel i fes una planificació que et deixi sortir al cafè, o un parc i baixa amb un llibre: Cinc minuts de lectura faran que la teva ment canviï de lloc i faci el mateix procés que fa la ment quan medita. Per molta feina que tinguis aquesta eina evitarà que caiguis en una depressió, tu decideixes si vols seguir-les o no. Deixa el mòbil a dalt o en silenci.

3. Fes una o dues accions al dia per apropar-te a algunes persones i socialitzar, encara que no siguin del teu departament: Pot ser l'endemà, pots coincidir amb la mateixa gent cada dia i comenceu a parlar.

 
Comentaris

Destaquem