Una firma nord-americana vol invertir 26 milions d'euros a Sant Cugat

Green Oak ha invertit més de 200 milions d'euros en el mercat immobiliari espanyol durant el 2016

La firma nord-americana Green Oak està ultimant una oferta de 26 milions d'euros per tal d'adquirir en propietat el parc empresarial Vallsolana Garden Business Park, situat a Sant Cugat, segons avança Economia Digital. Aquest complex, ubicat a la zona de Can Sant Joan, compta amb 86.500 metres quadrats entre oficines, serveis i espais oberts i actualment és propietat del banc suís UBS.

Green Oak, que durant el 2016 ha invertit més de 200 milions d'euros en el mercat immobiliari espanyol, basa la seva estratègia en la compra de parcs empresarials i d'oficines en zones secundàries amb l'objectiu de revitalitzar-los i vendre'ls. Reebok, Adidas, LG, Eurofragance i Winsystems són alguns dels inquilins dels més de 18.000 metres quadrats d'oficines que hi ha construïts actualment..

Inaugurat en 2009, el complex està dividit en dos immobles: l'edifici Kibo i el Vinson, dos blocs bessons de 9.800 metres quadrats repartits en quatre plantes. El complex també compta amb pistes de pàdel, gimnàs, sales de joc i, fins i tot, un aparthotel.

Es tracta d'una de les operacions de compra més importants de Sant Cugat dels últims anys.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem