Un santcugatenc crea una plataforma digital per ajudar a la integració a l'estranger

El nou projecte online creat per Eduardo Peire, enginyer, fomenta la interacció amb els autòctons de les ciutats del món

El santcugatenc, Eduardo Peire, ha desenvolupat un portal online perquè els usuaris que viatgen sovint durant breus períodes de temps puguin viure com si fossin natius de la ciutat. La seva funció principal és fomentar la integració mitjançant la interacció amb gent autòctona i trobant activitats que es facin a la vora del barri on es visqui.
 

La idea de Dawadoo va sorgir a partir de la experiència personal del creador de la plataforma amb els seus problemes d'integració. Peine viatjava sovint per feina a diverses ciutats del món però durant pocs períodes de temps; el suficient per a tenir la necessitat de voler fer coses però l'insuficient per a poder fer contactes estables. A partir d'aquests problemes que li sorgien amb freqüència, va decidir desenvolupar un portal online per evitar aquestes situacions que segons el creador de Dawadoo els hi passa a moltes persones.

Més sobre Dawadoo

Dawadoo és una nova plataforma online que té com a finalitat interactuar amb gent i trobar activitats al teu voltant. L'objectiu de Dawadoo és viure com si fossis un autòcton a qualsevol ciutat del món.

La seva funció principal és ajudar a aquella gent que cada vegada viatja més per curts períodes de temps a relacionar-se amb el seu entorn. D'aquesta manera, quan l'usuari arribi a una nova ciutat, podrà trobar a prop seu a persones amb qui relacionar-se i fer diferents activitats.
 

Dawadoo vol facilitar la interacció de la gent allà on sigui, per poder fer el que faries des de casa però allà on siguis, per poder viure com si fossis un natiu més.
 

El portal online Dawadoo.com està disponible en la web i cada dia està rebent nous usuaris, sobretot a Barcelona i Berlín.

 
Comentaris

Destaquem