Una empresa de Sant Cugat trasllada la seu social a Galícia per la situació catalana

La decisió no afectarà l'activitat a les oficines de Sant Cugat

Després de l'anunci del Banc Sabadell de traslladar la seu social fora de Catalunya i l'avís de Grífols que podria seguir els mateixos passos en cas d'una declaració unilateral d'independència, una altra empresa de Sant Cugat ha anunciat que trasllada la seu social fora del país.

Es tracta de PESA Medioambiente, una filial de la constructora gallega Copasa que té la seva principal oficina operativa a Sant Cugat. Segons ha anunciat la companyia, la seu social de PESA  passarà a Santiago de Compostela. Amb tot, l'activitat a les oficines de Sant Cugat, ubicades a Can Sant Joan, no es veurà afectada per la decisió.

Segons publica el diari El Progreso, fonts de la companyia han justificat en un comunicat la seva decisió "per la situació d'inseguretat jurídica, financera i normativa oberta a Catalunya" i per "garantir el ple desenvolupament de l'activitat operativa de l'empresa a tots els nivells en un marc estable i sense incerteses".

En tot cas, han assenyalat que aquesta decisió "no implica cap alteració ni canvi en les condicions o en la prestació de serveis" en les diferents línies de negoci en les quals opera la companyia, tant a Catalunya com en la resta de mercats.

Així, la principal oficina operativa de PESA, situada a Sant Cugat, segons precisa la companyia, mantindrà la seva activitat i la seva plantilla a Catalunya.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem