Una empresa fabrica una samarreta que repel·leix els mosquits

La samarreta STINGBye serveix per tot tipus d'insectes com àcars, paparres, polls i xinxes i aguanta fins a 100 rentats

L'empresa tèxtil STINGBye de Terrassa ha dissenyat i fabricat una samarreta que evita picades de mosquits i de tot tipus d'insectes com àcars, paparres, polls o xinxes, amb un perímetre d'efecte ampli que permet fins i tot no portar-la posada.

La firma catalana ha dedicat 4 anys a dur a terme estudis en laboratoris internacionals com l'Institut Tropical del Brasil, i aquest mes de juny ha començat a comercialitzar el producte en 80 farmàcies de tot Espanya i ja porta 4.000 unitats venudes, tal com publica el diari digital empresarial VIA Empresa.

La samarreta conté permetrina, un repel·lent, que se li afegeix en l'acabat de la peça de roba, i aguanta fins a 100 rentats, té una eficàcia del 94% i ha rebut el certificat de qualitat de Sanitized, l'empresa suïssa líder mundial en protecció higiènica i antimicrobiana. "Només tenint la samarreta a la tauleta de nit ja evita que s'acostin els mosquits. El repel·lent no fa cap tipus d'olor i la peça de roba té un tacte suau per a nens i adults i serveix contra tot tipus d'insectes", explica Silvia Oviedo, sòcia de STINGBye.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem