Up Catalonia fa un pas més en la seva aposta per l'emprenedoria

L'empresa, amb seu a Sant Cugat, posa en marxa Part Time Lab, el primer projecte de capital privat que inverteix en emprenedoria des de l'inici dels projectes

Up Catalonia és una empresa, amb seu a Sant Cugat, que inverteix en nous projectes empresarials. A partir d'ara, però, ho farà des del començament d'aquests projectes, és a dir, des de la idea. Per aconseguir-ho, l'empresa ha creat un model que identifica les necessitats i les inquietuds de les persones amb projectes d'emprenedoria en fases inicials, amb les necessitats dels inversors.
 

Per llençar endavant aquesta iniciativa, Up Catalonia fa una convocatòria per presentar idees de propostes de negoci. La convocatòria estarà oberta fins al 4 de juliol. L'objectiu és encetar aquesta primera iniciativa del Part Time Lab, que té una durada prevista de 6 mesos. Un cop s'hagin presentat totes les sol·licituds, l'empresa realitzarà un procés de selecció. Aquelles idees que comptin amb el vist-i-blau d'Up Catalonia rebran una primera inversió de capital per tal d'explotar el potencial del projecte en qüestió. Aquestes aportacions, però, es fan a canvi d'un percentatge de la futura societat.
 

Up Catalonia ha volgut deixar clar que no especularà amb els projectes i que és la primera iniciativa de capital privat que aposta per l'emprenedoria des de la fase inicial: la idea. Per participar al Part Time Lab, els promotors dels projectes no han de fer cap desemborsament previ.

 
Comentaris

Destaquem