L'Ajuntament facilita la implantació d'una nova benzinera a Sant Cugat

Sant Cugat ja compta amb set estacions de servei

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha aprovat inicialment el pla especial urbanístic per permetre la instal·lació d'una estació de servei a l'avinguda de Via Augusta, número 103-107. La benzinera s'ubicarà al barri de Volpelleres, a tocar de la zona de supermercats, i està impulsada pel Grup Bon Preu, que també està construint un nou hipermercat en aquesta zona.

D'aquesta manera es va ampliant l'oferta comercial en aquesta àrea de Volpelleres a tocar de l'autopista AP-7 i que ja compta amb els supermercats Aldi i Lidl i una altra benzinera. Així, la nova estació de servei formarà part de la nova infraestructura que el Grup Bon Preu està construint en aquest espai de Sant Cugat. De fet, aprofitarà l'estructura metàl·lica que es va deixar a mig fer per la crisi econòmica.

El Grup Bon Preu invertirà més de 15 milions d'euros en l'obra. L'espai comptarà amb 11.000 metres quadrats en total, amb un hipermercat, serveis de magatzem i oficines de l'empresa. A més, disposarà d'una benzinera amb servei 24 hores que, alhora, també comptarà amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. L'estació tindrà un minimercat obert cada dia de l'any de 8 a 23 h i s'habilitarà un punt de recollida amb cotxe de compra on-line.

El tràmit de la modificació urbanística, aprovada inicialment, encara no ha acabat i fins que no ho faci no es podrà construir l'estació de servei. Sant Cugat compta actualment amb set benzineres dins del seu terme municipal. Amb la nova obertura es preveu generar 120 noves contractacions que es vehicularan a través de la borsa de treball de l'Ajuntament de Sant Cugat.

 Imatge de com serà el nou Esclat Sant Cugat FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem