El 4t Pla d'Ocupació Municipal també donarà feina a gent de fora de Sant Cugat

Sant Cugat ofereix 79 places en el 4t Pla Municipal d’Ocupació flexibilitzant els criteris d’accés i prioritzarant la contractació dels aturats majors de 45 anys

L’Ajuntament va obrir la setmana passada el període de sol·licituds per a 79 llocs de treball que ofereix a través del 4t Pla d’Ocupació Municipal. Per primera vegada, la convocatòria estarà oberta a persones de fora de Sant Cugat i es prioritzarà la contractació dels aturats majors de 45 anys.

Les persones interessades en accedir en algun d’aquests llocs de treball han d’omplir la sol·licitud de participació que trobaran al taulell d’informació de l’Ajuntament, a les Oficines de Districte i a la web municipal  i presentar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) abans del 7 de maig.

El 4t Pla Municipal d’Ocupació té un pressupost de 695.556,57 euros, finançats per la Diputació de Barcelona. Amb aquests 79 llocs de treball, l’Ajuntament haurà contractat fins a 252 persones a través dels diferents plans municipals d’ocupació.

Condicions

En aquesta convocatòria es redueix el criteri del temps mínim d’estar en situació d’atur i en recerca de feina, que passa d’un any als sis mesos. L’altra gran novetat és que l’adjudicació dels llocs de treball prioritzarà els aturats majors de 45 anys, donant més punts a mesura que incrementa l’edat dels sol·licitants.

Per primera vegada, poden optar a aquests llocs de treball persones de fora de Sant Cugat, tot i que el fet d’estar empadronat a la ciutat dóna una puntuació superior. Alhora, es manté el requisit de no estar cobrant la prestació contributiva per desocupació.

Llocs de feina

Els contractes tindran una durada de 6 mesos (entre juny i desembre d’aquest any) i els perfils laborals que s’ofereixen són:

  • 13 auxiliars administratius
  • 34 perfils d’ofici
  • 29 perfils tècnics
  • 3 agents cívics
Més informació
 
Comentaris

Destaquem