El Banc Sabadell es desmarca del discurs de la por de la banca espanyola

El diari El Món ha tingut accés a un comunicat intern de l'entitat enviat el dia 28, que assegura que no hi ha "cap risc" per a la seguretat jurídica

El Banc Sabadell s'ha desmarcat del discurs de la por dels bancs que van pronunciar-se contra la independència i van amenaçar amb "reconsiderar" la seva estratègia d'implantació a Catalunya, la setmana anterior a les eleccions del 27-S. En una comunicació interna enviada als seus treballadors, el Banc Sabadell deixa clar que no aprecia "cap risc per a la seguretat jurídica i garanteix la pertinença de l'entitat al Sistema Europeu". 



El Món ha tingut accés a la carta, enviada el dilluns 28 de setembre -l'endemà de les eleccions plebiscitàries-, on el Banc Sabadell explica que la seva activitat "es desenvolupa i es continuarà desenvolupant a tots els territoris on tenim presència sotmesa al Sistema Europeu de Regulació i Supervisió".



"No apreciem cap risc per a la seguretat jurídica. En qualsevol cas, el banc té tots els mecanismes, fàcils d'executar, per garantir la pertinença al Sistema Europeu per tal de protegir els seus clients, accionistes i empleats", continua el comunicat, que insisteix que "la missió" del Banc Sabadell és vetllar "pels interessos dels nsotres clients i accionistes (...), com hem anat fent des de 1881".
 

 
Comentaris

Destaquem