El Creatus Dominus arriba amb un ampli programa per a dissenyadors

La cita tindrà lloc el 29 i 30 de setembre a la Casa de Cultura

Els joves dissenyadors i els professionals del sector tenen una cita aquest cap de setmana a Sant Cugat amb la quarta edició del Creatus Dominus

Una cita que començarà divendres, 29 de setembre, a les 10.30 h amb la Batalla de Portfolis, una de les més de 20 activitats que proposa el programa enguany.

La codirectora del Creatus Dominys, Gal·la Termes, ha explicat al TOT Sant Cugat que el festival, enguany, arriba amb algunes novetats. "Hem canviat l'estructura del festival per donar-li més vida a l'exterior, així també podem potenciar el networking". 

A més, tal com ha explicat Termes, les activitats de divendres van dirigides a estudiants i les de dissabte a professionals més sèniors. 

La 4a edició del Creatus Dominus comptarà també amb workshops, amb debats o amb el Chiken Alley, un mercat en què els dissenyadors podran vendre els seus productes a l'exterior de la Casa de Cultura. La cita, a més, comptarà amb diversos noms reconeguts, com el periodista Jordi Robirosa, el professor Keith Adams, la periodista Anna Polo, Oriol Miró, entre d'altres.

Per a més informació podeu consultar aquí

 
Comentaris

Destaquem