El Creatus Dominus repetirà a Sant Cugat

El festival de disseny ha superat les expectatives de participació i ha estat un èxit segons els organitzadors

El festival de disseny Creatus Dominus ha tancat la primera edició amb satisfacció. Així ho ha explicat una de les impulsores de la iniciativa que ha explicat que estan "molt contents" per com s'ha desenvolupat aquesta activitat que ha acollit la Casa de Cultura de la nostra ciutat des del dijous 2 d'octubre, i fins dissabte 4 d'octubre. " Esperàvem unes 100 persones i finalment han estat 300 les que han participat al festival. 300 de diferents, perquè d'aquestes n'hi ha hagut que han repetit activitats", explica la Gal·la Termes, una de les impulsores de Creatus Dominus.

Aquesta bona acollida de la iniciativa ha fet que els organitzadors ja estiguin pensant en la segona edició. "Volem repetri l'any vinent a Sant Cugat, també volem agrair a tothom que ha col·laborat, com l'escola d'art, l'Ajuntament santcugatenc i la Casa de Cultura", ha subratllat Termes. 


FOTO: Estefania Bedmar

Una de les activitats que ha tingut més èxit entre els assistents a la trobada ha estat un PechaKucha, on 12 ponents en exposicions contra rellotge (20 diapositives a 20 segons cada una) explicaran temes relacionats amb la creativitat i el disseny des de punts de vista diferents. 


FOTO: Estefania Bedmar. 


L'organització també té la intenció de fer un recull de vídeos per fer públiques les conferències.

 
Comentaris

Destaquem