El Mobile World Congress a Sant Cugat: fins a 200 euros la nit d'hotel

Els preus d'hotel es disparen un 150% per les nits que se celebra el congrés de telefonia mòbil a Barcelona

El Mobile World Congress tornarà a situar Barcelona com a capital mundial de la telefonia mòbil del 27 de febrer al 3 de març. Milers de professionals i treballadors d'arreu del món arribaran a la ciutat comtal per compartir el seu coneixement i donar a conèixer els últims avenços d'aquest camp. El 2016, més de 100.000 visitants van passar per la fira.

Un dels sectors que es veu més beneficiat és l'hoteler, ja que els hotels i apartaments experimenten un gran creixement de la demanda per aquests dies. I no només a Barcelona. Cada any, els hotels de Sant Cugat s'omplen durant els dies del Mobile World Congress i aquest 2017 no n'és l'excepció.

Amb una comprovació a través de Booking feta el dia 9 de febrer, ja hi ha quatre dels sis hotels de Sant Cugat que no tenen disponibilitat pels quatre dies del congrés de telefonia mòbil. N'hi ha dos que ofereixen habitacions per les quatre nits. Això sí, els preus s'han disparat. Ara mateix, el preu de quatre nits d'hotel a Sant Cugat entre el 27 de febrer i el 3 de març se situa entre els 730 i els 870 euros. És a dir, entre els 182 i els 215 euros la nit.

En aquests mateixos hotels, el preu de les quatre nits de la setmana següent al Mobile World Congress disminueix de manera important i se situa entre els 295 i els 380 euros. La nit surt un 150% més cara en les nits del congrés.

Altres tres hotels de Sant Cugat tenen disponibilitat per dies aïllats durant el Mobile World Congress. En aquests casos, una nit d'hotel del 26 al 27 de febrer es mou entre els 162 i els 210 euros. En els mateixos hotels i just una setmana després, la tarifa és entre 72 i 120 euros. En un altre hotel, el preu augmenta gairebé un 100% entre les nits del 9 al 10 de març (128 euros) i del 2 al 3 de març (230 euros)

Un hotel dels sis ja no té cap nit disponible entre el 26 i el 3 de març.

 
Comentaris

Destaquem