El pa de gamma alta fa créixer Europastry

El 2011 va facturar 380 milions, 10 més que en l'exercici del 2009.

L’empresa amb seu a Sant Cugat Europastry manté el ritme de creixement amb el pa de gamma alta com a producte que millor aguanta el ritme. Aquesta companyia dedicada a la comercialització de masses per dolços i pa va facturar l’any passat 380 milions (10 milions més que l'any 2009) i va augmentar la seva presència internacional fins arribar als 20 països segons publica en un reportatge el diari El Punt Avui.

L’empresa que dona feina a 2.800 persones continua amb números verd gràcies a l’augment de les vendes del Dots (dolços en forma de rosca) i de la massa de pa. Precisament en aquest últim sector Europastry planeja un augment de la producció en pa de l’anomenat premium que actualment suposa el 30% de la producció i preveu que arribi al 45 o 50% abans d’acabar l’any.

La companyia també treu pit de la inversió que ha fet en R+D el 2011 que va superar els 1,3 milions. En l’apartat d’inversió ha posat 140 milions des de 2008 dedicats a l’ampliació i modernització de la producció al centres que té al territori. Marques com Fripan, Dots o El molí vell són filials de l'empresa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem