El preu de l'habitatge a Sant Cugat s'enfila fins als 2.985 euros el metre quadrat

Inmodiario recomana adquirir habitatge a Sant Cugat, ja que creuen que el seu preu seguirà "una tendència a l'alça"

El preu de l'habitatge a Sant Cugat ha augmentat un 5% durant el 2015, segons dades publicades per Inmodiario. D'aquesta manera, el valor del metre quadrat a data de 31 de desembre de 2015 era de 2.985 euros, xifra similar al 2013. Respecte al primer trimestre del 2014, l'increment ha estat del voltant del 15%.

Un dels aspectes que destaca Inmodiario és que l'increment del preu de l'habitatge a Sant Cugat és superior al de Barcelona (3%) i al de municipis veïns com Cerdanyola (4%). "Amb aquestes dades, al costat de la nostra experiència i coneixement de la zona, podem afirmar que la revaloració del preu per metre quadrat de l'habitatge a la zona de Sant Cugat del Vallés és un fet", exposa el portal immobiliari, tot recordant que ja fa un any i mig que el preu de l'habitatge santcugatenc s'està recuperant.

Per Inmodiario, Sant Cugat és "un municipi amb cada vegada major demanda a causa de la seva proximitat amb la gran capital i la qualitat de vida que ofereix, infraestructures, transport públic, connexió via carretera i amb zones enjardinades i tots els serveis necessaris per al dia a dia en el nucli urbà".

Per tot això, recomanen invertir en habitatge a Sant Cugat, sigui residencial o com a inversió. "Observem una demanda creixent cada vegada més intensa, la qual cosa, al costat de les dades macroeconòmiques, ens fa pensar que el preu per metre quadrat de l'habitatge a Sant Cugat seguirà una tendència a l'alça, no amb la força que es va observar en els anys previs a la crisi, però sí de forma sostinguda i constant", asseguren.

Cal recordar que, segons va publicar el Ministeri de Foment al segon trimestre del 2015, Sant Cugat és la ciutat catalana amb el preu per metre quadrat més car.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem