Els empresaris santcugatencs aposten per contractar discapacitats

Aquest dijous, 13 de març, l'Associació Sant Cugat Comerç i Sant Cugat Empresarial han renovat un conveni amb l'Obra Social la Caixa per continuar dins el programa incorpora

Sant Cugat Empresarial, Sant Cugat Comerç i l'Obra Social al Caixa han renovat el conveni que permet a aquestes entitats continuar gaudint del programa Incorpora de l'Obra Social, el qual treballa per facilitar la inserció laboral a persones discapacitades i amb risc d'exclusió social.

El programa està dirigit d'una banda a persones que tenen algun tipus de discapacitat i, de l'altra a les persones que es troben en situacions de vulnerabilitat i amb dificultats de torbar feina. Les demandes i ofertes de candidats es gestionen a través del Servei d'Ocupació Municipal per agilitzar els tràmits.

L'any 2013, 101 persones van ser contractades per alguna empresa santcugatenca a través del programa Incorpora, en aquests dos mesos i mig de l'any 2014 ja s'han incorporat a l'àmbit laboral 14 persones a traves del projecte.

Durant l'acte de signatura del conveni, que ha tingut lloc aquest dijous 13 de març al Sant Cugat Trade Center, hi han intervingut Maria Jesús Català, delegada general de “la Caixa” a Barcelona Província, Cristina Monteagudo, gerent de l’entitat Taller Jeroni de Moragues, Mayte Pérez, Presidenta de Sant Cugat Comerç i el vicepresident de Sant Cugat Empresarial, Joan Franquesa.

En paral·lel, la directora l'empresa santcugatenca Market Development, Mónika Blasco, ha explicat que la seva companyia, dedicada a organitzar esdeveniments, contractara persones amb discapacitat a través d'Incorpora, les quals començaran a treballar durant l'acte del Sant Cugat Tribuna el 28 de març.

 
Comentaris

Destaquem