Els noruecs s'interessen per conèixer el CIT

Sant Cugat ha acollit una delegació noruega per conèixer el Catalonia Innovation Triangle

Una vintena de representants municipals de la ciutat noruega de Trondheim i de poblacions de l'entorn han visitat aquest dimecres Sant Cugat per conèixer de primera mà el Catalonia Innovation Triangle (CIT). La delegació, que ha estat rebuda pel tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, s'ha interessat per les potencialitats del CiT i pel seu model de funcionament, basat en la cooperació dels municipis de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola.

La visita ha estat organitzada per l'European Institute of Public Administration (EIPA) en el marc d’un programa d’intercanvi de coneixement entre administracions europees.

Brugarolas ha detallat als assistents quins són els objectius i les potencialitats del consorci Catalonia Innovation Triangle, impulsat conjuntament per Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. La delegació noruega s’ha interessat especialment pel model de funcionament del CiT, basat en la cooperació entre municipis. En aquest sentit, el representant de l’EIPA a Barcelona, Alexander Heichlinger, ha explicat que a la comitiva “els interessa el CiT com a model que reuneix esforços de municipis diferents per potenciar la innovació o la creació de llocs de treball”.

Després d’aquesta trobada a l’Ajuntament, la delegació noruega ha visitat al llarg del matí diferents zones del Catalonia Innovation Triangle, com per exemple Esade-Creàpolis.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem