Els treballs per senyalitzar els polígons del CIT comencen aquest juliol

L’espera del projecte estrella de consorci arribarà tres anys després de la seva creació

Quan fa tres anys es va crear el Catalonia Innovation Triangle (CIT) la reivindicació estrella era la des senyalitzar degudament els polígons industrials i parcs d’activitat econòmica de la zona. Aquesta setmana es coneixia que aquesta demanda conjunta del consorci de promoció econòmica de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola es començarà a fer realitat finalment aquest juliol.
Segons l’Ajuntament en les properes setmanes s’instal·laran a la via pública els primers cartells que senyalitzaran de forma unificada i amb una mateixa nomenclatura tots els parcs empresarials de la B-30.

L’objectiu és facilitar l’accessibilitat i la mobilitat de les empreses, universitats i centres de coneixement d’aquest territori i vincular-les amb la marca de referència CiT. Està previst que en total es col·loquin uns 170 senyals a la xarxa viària.

Els costos

Aquest projecte es finança amb fons europeus Feder i la implicació dels 3 ajuntaments implicats. La UE finança un 50% dels 426.000 euros que costa tot plegat i la Diputació de Barcelona i els ajuntaments un 25% cadascun. Les empreses no hauran de pagar cap part del projecte.

La nova senyalització ordena tots els parcs empresarials de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola en 11 grans zones, cadascuna de les quals incorpora diversos polígons. També s’han modificat les denominacions dels parcs empresarials (amb la incorporació de la referència CiT) i s’ha creat una codificació per indicar la seva posició respecte el conjunt del territori. El CIT també posarà en marxa en els pròxims mesos una plataforma digial (www.cit.cat) on qualsevol empresa interessada trobarà informació relacionada amb els parcs empresarials i els polígons de la zona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem