Els World Roller Games es fan notar a l'economia santcugatenca

Sant Cugat acull entre el 7 i el 13 de juliol un dels campionats dels World Roller Games, que tenen la seu principal a Barcelona

Sant Cugat del Vallès està acollint per primera vegada un campionat internacional d'hoquei. I és que el municipi és una de les subseus dels World Roller Games, els mundials d'esports relacionats amb el patinatge, que s'està celebrant a Barcelona. Així, Sant Cugat és l'escenari del Campionat Intercontinental d'hoquei sobre patins dels World Roller Games, que es disputa al Pavelló 2 de la rambla del Celler entre el 7 i el 13 de juliol.

Això ha portat una quinzena de seleccions a competir a Sant Cugat, en categoria femenina i masculina. Cada equip pot moure al voltant d'unes divuit persones, el que suposa que en total participen a Sant Cugat gairebé 300 persones només en professionals, sense comptar visitants o familiars.

Malgrat que les grades del pavelló santcugatenc no s'estan omplint al màxim de la capacitat, la celebració dels World Roller Games sí que s'està notant a Sant Cugat, especialment en establiments de l'entorn de la rambla del Celler.

 

Restaurants i hotels plens

Des de Sant Cugat Comerç expliquen que tots els restaurants de l'entorn estan notant la presència de visitants i esportistes dels World Roller Games. Diàriament, visitants del campionat i membres de les seleccions participants estan omplint els bars i restaurants pròxims al pavelló. Un fet que valoren molt positivament des de Sant Cugat Comerç.

I també alguns hotels ho estan notant. Malgrat que els establiments hotelers a Sant Cugat acostumen a tenir ocupacions altes entre setmana per la gran presència d'empreses i viatgers de negocis, alguns hotels han vist com arribaven persones vinculades als World Roller Games.

"Com qualsevol esdeveniment, té un impacte positiu"

És el cas de l'Hotel Sant Cugat, que és el més pròxim al pavelló on s'està jugant el campionat. "Estem acollint diversos equips participants i esportistes individuals", explica Ferran Ocheteco, director de Food and Beverage de l'hotel, que afegeix: "Ho estem notant. Com qualsevol esdeveniment, té un impacte positiu". A més, afirma que ja fa gairebé dos anys que estaven en converses amb agències que volien reservar habitacions.

A l'Hotel Qgat van tenir també diverses sol·licituds de seleccions per instal·lar-s'hi. Tot i això, com que és un establiment més petit, amb una trentena d'habitacions, no les van poder satisfer. Sí que hi ha alguna habitació ocupada per esportistes o visitants a títol individual. En altres com el Venture, ubicat a la rotonda del Xic, no han notat un increment especial.

Més informació
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?