L'empresa santcugatenca Innovamat, Premi a la Innovació als Premis Cambra 2023

La companyia es dedica a la creació de solucions didàctiques innovadores en l’ensenyament de les matemàtiques

L'empresa santcugatenca de serveis educatius Innovamat Educations SL va rebre el Premi a la Innovació als Premis Cambra 2023 celebrats aquest dijous, 27 d'abril, a la Cambra de Comerç de Terrassa. Es tracta d'una companyia que, amb un equip de 310 professionals, es dedica a la creació de solucions didàctiques innovadores en l’ensenyament de les matemàtiques, amb el que ells anomenen "metodologies àgils".

Fundada l'any 2017 per Andreu Dotti, Isaac Sayol, Alex Espinet, Laura Morera i Cecilia Calvo, Innovamat va néixer a Sant Cugat amb l'objectiu de canviar la visió negativa de les matemàtiques i ja s'ha implementat a 1.800 escoles de diferents països d'Europa i Amèrica.

El Consell Nacional de Professors de Matemàtiques dels Estats Units ha reconegut la proposta educativa d’Innovamat de secundària per ser pionera en l’ús de la narrativa a l’aula i la companyia també va ser reconeguda l'any 2022 per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya com a una de les deu empreses més disruptives de l’àmbit català.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem