Entitats i empreses es troben per crear valor compartit

La seu de Solideo ha acollit aquest acte que tenia com a objectiu fer créixer el teixit econòmic de la ciutat

Diverses entitats i empreses santcugatenques s'han trobat aquest dijous, 9 de març, a la seu de l'empresa energètica Solideo en una jornada titulada "Crear valor compartit entre empreses i entitats". L'objectiu de la trobada, tal com ha explicat la tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, era "crear xarxa per tal de fer créixer la ciutat econòmicament i de forma sostenible".

L'obertura de l'acte, però, ha estat a càrrec l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha agraït a Solideo la cessió de l'espai i ha elogiat la seva labor amb les energies renovables. També ha fet una petita ponència el coordinador de l'organisme empresarial Respon.cat, Josep Maria Canyelles, que ha parlat d'un canvi de paradigma en la relació entre entitats i empreses, ja que "les entitats han vist que per canviar el món han de sumar forces amb les companyies" i que "d'aquestes ara se n'espera que aportin un valor a la societat més enllà de buscar el benefici econòmic".

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinent d'alcaldia, Elena Vila, obrint l'acte a la seu de Solideo. FOTO: Ajuntament

L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinent d'alcaldia, Elena Vila, obrint l'acte a la seu de Solideo. FOTO: Ajuntament

La jornada també ha comptat amb una taula rodona on representants de diferents empreses i entitats han relatat les seves col·laboracions - Solideo i el Pati Hoquei Club Sant Cugat, Roche i la Unió Ciclista Sant Cugat, Catalana Occidente i l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i el Centre de Fisioteràpia Sant Cugat i els Castellers de Sant Cugat - i l'explicació del projecte HP Charity Journey per part de Maria Carrà, una iniciativa d'HP per finançar projectes solidaris a partir d'una cursa amb centenars de corredors.

Finalment, els assistents a l'acte han pogut esmorzar i fer un cafè en un espai de networking amb l'objectiu de crear aquestes sinergies entre organitzacions lucratives i no lucratives.

990dc1ac d244 483f b6ae ef1ab6d06ea9

Foto de familia 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem