contingut promocionat

https://sctradecenter.es/

Estrena curs amb oficines noves a Sant Cugat

SC Trade Center ofereix espais de treball en un entorn immillorable i amb una gran atenció personalitzada

Vols la teva nova oficina a un dels millors espais de Sant Cugat? Que combini serveis, tecnologia i una bona ubicació en un entorn immillorable amb vistes a Collserola? Sense cap mena de dubte, SC Trade Center, amb més de 3.000 metres, té tot el que necessites per tal que el teu negoci funcioni. Des d'espais de treball personalitzats a les teves necessitats, una àmplia varietat de serveis disponibles, accés 24 hores, recepció de trucades, servei de paqueteria, sales de reunions, domiciliació d’empreses... I tot amb una visió sostenible des dels seus inicis.

  Descobreix més detalls aquí

Un parc empresarial de referència

Sant Cugat del Vallès és la millor alternativa a les grans massificacions i des del centre de negocis SC Trade Center hi ha un fàcil accés a l'AP7 i la B30. A més a més, compta amb un parc empresarial amb un percentatge molt elevat d'empreses del Vallès, des de sectors més tradicionals i familiars fins a les més innovadores en el camp tecnològic i d'investigació. Moltes companyies, des de multinacionals a pimes i autònoms, porten més d’una dècada a les seves instal·lacions.

Vistes des de SC Trade Center durant el mes d'agost | SC Trade Center

Vistes des de SC Trade Center durant el mes d'agost | SC Trade Center

 

 

Sense oblidar tampoc que compten amb una agenda molt activa amb diferents formacions i activitats tot l’any. Els pots descobrir a les seves xarxes socials, ja que són molt actius.

Si vols començar el setembre en una nova ubicació, no dubtis en contactar amb ells. Estaran encantats d’ajudar-te. Pots fer-ho aquí, a través de WhatsApp (+34 649 65 09 80) o per correu electrònic: sctradecenter@sctradecenter.es. Trobaran la millor solució a les teves necessitats.

  Concerta una visita!

 
Comentaris

Destaquem