Eurofragance agraeix als professionals de l'HUGC el seu esforç davant la COVID-19

L'empresa amb seu a Sant Cugat va lliurar l'espelma 'Thank You' als professionals de l'Hospital Universitari General de Catalunya (HUGC)

Eurofragance va entregar als professionals de l'Hospital General de Catalunya (HGC) l'espelma Thank you, que han fabricat en col·laboració amb Ambientair. Aquest gest vol donar les gràcies als sanitaris perquè "amb la seva valentia heroica, compromís continu i l'immens sacrifici personal demostrat durant la pandèmia de la COVID-19, han donat esperança i nombroses persones han pogut tirar endavant".

Thank you neix de la voluntat dels empleats d'Eurofragance l'han elaborat perfumistes de Barcelona, Dubai, Mèxic i Singapur i l'ha produït Ambientair. L'espelma simbolitza la solidaritat i l'optimisme que han volgut transmetre a tots els professionals de la sanitat.

Sanitaris de l'àrea de nounats amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

Sanitaris de l'àrea de nounats amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

L'espelma Thank you d'Eurofragance

A què fa olor l'esperança? Perfumistes i creatius d'Eurofragance s'han unit per capturar aquesta sensació a Thank you.

Els acords creatius que componen la fragància busquen despertar sensacions com l'optimisme, amb notes de mandarina amb acords de te verd i pètals de peònia; proporcionar confort amb una nota floral embolicada en pètals de muguet i en un acord marí, i expressar solidaritat mitjançant accents rosats, ambre oriental amb fusta de sàndal i suau caixmir.

Per a Eurofragance el principal ingredient de Thank You són els professionals sanitaris.

Sanitaris de l'especialitat de traumatologia amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

Sanitaris de l'especialitat de traumatologia amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

Dues empreses internacionals

Eurofragance és una empresa familiar internacional, amb seu a Sant Cugat, que dissenya i fabrica fragàncies creatives des de fa 30 anys i les serveix al món. Subministra els seus productes a través de plantes de fabricació en dos continents. Les seves 6 subsidiàries i la xarxa d'oficines de vendes i socis s'estenen per més de 60 països en 5 continents.

Ambientair està present en més de 45 països amb una trajectòria marcada per la flexibilitat, dinamisme i capacitat de constant adaptació. Ofereix productes d'ambientació i cura personal amb l'objectiu de crear sensacions úniques.

Sanitaris de l'UCI amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

Sanitaris de l'UCI amb l'espelma 'Thank You' d'Eurofragance. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem