Europastry planteja un ERTO per més de 400 treballadors

Europastry és una de les empreses amb més facturació de Sant Cugat

Europastry, empresa líder en el sector de les masses congelades de fleca i amb seu central a Sant Cugat, ha anunciat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació que afectarà 412 treballadors com a conseqüència de la crisi del coronavirus. La companyia dona feina a a tot l'Estat a 1.824 persones i, a les oficines de Sant Cugat, hi treballen al voltant de 1.300.

Europastry es compromet a complementar el 100% de les retribucions dels treballadors afectats perquè no vegin reduït el seu salari. A més, garanteix preservar tots els llocs de feina i assegura que no hi haurà cap acomiadament. També afirma que no tancarà cap planta.

Més info: Les empreses de Sant Cugat, "molt preocupades" per l'impacte del coronavirus

 

L'empresa justifica la decisió pel decret de l'estat d'alarma i el tancament de bars i restaurants, que ha obligat a tancar una de les àrees de treball d'Europastry. La companyia recalca que és una situació "temporal": "Esperem poder reconvertir aquesta mesura el més ràpidament possible, quan se superi la situació actual i la restauració torni a la normalitat".

Sigui com sigui, Europastry assegura que seguirà abastint els seus clients sense problemes, ja que bona part de l'activitat es manté.

Més de 700 milions

Amb una facturació superior als 700 milions, Europastry es troba entre les companyies amb més ingressos de Sant Cugat. Nascuda el 1987, l'empresa catalana exporta avui dia a més de 60 països, té 22 plantes de producció i distribueix 364.000 tones dels seus productes.

 

Entre els seus productes destaquen les masses de pa i brioxeria congelades, sota marques com Fripan, Yaya María o Dots.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem