Frederic Boix continua presidint Sant Cugat Empresarial

Representants de l’empresa Hewlett Packard, TMA, Bureau Veritas i Lubrizol s'integren a l’associació.

L’associació d’empresaris de Sant Cugat va celebrar la seva assemblea anual en la qual Frederic Boix va ser reelegit com a president de l’ens. En el marc d’aquesta trobada també es van incorporar noves empreses a la Junta Directiva de la patronal. Representants de l’empresa Hewlett Packard, TMA, Bureau Veritas i Lubrizol formen part des d’aquesta setmana de la cúpula de l’associació. La reunió també ha servit per repassar els números l’entitat, que ha tancat l’exercici 2010 amb un superàvit de 3.000 euros. Cal recordar que Sant Cugat Empresarial es financia exclusivament amb les aportacions dels seus socis.

Balanç de l’any
Un dels objectius acomplerts de la patronal ha estat el del creixement social. L’any anterior va acabar amb 149 empreses associades, xifra que ja s’ha superat i ha passat per sobre de les 150 que s’havien fixat com a fita.Pel que fa a les activitats que han dut a terme, han destacat el conveni de col·laboració estratègica amb les patronals veïnes de Cerdanyola i Castellbisbal i l’estreta vinculació amb el lobby en favor del corredor mediterrani FERRMED. Un altre dels fets de què s’enorgulleix l’ens és l’augment en el nombre de consultes individuals que han rebut. En total, més de 700 persones han acudit a ells ja sigui per demanar consell o bé orientació sobre la vida empresarial santcugatenca.

Mirant el futur
De cara a l’exercici actual, Sant Cugat Empresarial s’ha marcat com a objectius prosseguir amb la posada en marxa del Clúster Farmacèutic i Cosmètic de Catalunya i augmentar l’abast territorial col·laborant estretament amb el Catalonia Innovation Triangle. Altres aspectes a treballar són la senyalització dels parcs d’activitat econòmica de la comarca i lluitar perquè Sant Cugat s’inclogui en la zona 1 del sistema tarifari integrat.

 
Comentaris

Destaquem