Grífols supera els 2.600 treballadors

La companyia ha ampliat el personal a tots els països però a Espanya és on s'ha augmentat més, amb un 6,6%

La multinacional catalana Grífols, amb seu a Sant Cugat, ha ampliat la seva plantilla arreu on opera, però a Espanya ja té els 2.673 treballadors. Durant el 2013 la plantilla de Grífols va créixer una mitjana del 6% mentre que a l'estat espanyol aquest augment va arribar fins al 6,6%.

Cal mencionar també que la multinacional catalana Grífols, amb seu a Sant Cugat, ha destinat 45 milions a construir a Dublín (Irlanda) la seva principal base logística, i 31 milions més a ampliar el seu complex industrial de Parets del Vallès amb una planta que produirà un medicament per tractar afeccions pulmonars.

Grífols, en creixement constant
Grífols va tancar el 2013 amb un total de 11.779 treballadors, 2.637 més, que representa un increment del 6% en relació a l'exercici anterior. Actualment té plantes als Estats Units, a Mèxic a Suïssa i a Austràlia. Grífols té la seu corporativa a Sant Cugat i compta amb dos complexos industrials, el de Parets del Vallès i el de Torres de Coti llas, a Múrcia. L'empresa ha anunciat que en les pròximes setmanes iniciarà negociacions amb la banca per re finançar un deute de més de 5.000 milions de dòlars.

 
Comentaris

Destaquem