Obert el termini per sol·licitar l'ajut de pagament del lloguer

La convocatòria d'ajudes, otorgades pel Ministeri de Foment espanyol, estarà oberta fins el 29 de juny

El 19 de maig es va obrir el termini per a presentar les sol·licituds per l'ajut al pagament del lloguer MIFO per a l'any 2018. La convocatòria estarà oberta fins el 29 de juny.

Aquest ajut pel lloguer del Ministeri de Foment espanyol està destinat a persones titulars d'un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueix el seu domicili habitual i permanent a Catalunya. 

Per poder accedir a aquest ajut cal:

- Acreditar la residència legal a Catalunya.

- Que l'import del lloguer no sigui superior a 600€ mensuals. En el cas de les famílies nombrosos s'incrementa fins a que s'incrementa fins a 900€

- Que els pagaments dels rebuts de lloguer s'hagin fet mitjançant la intervenció d'una entitat financera (ingrès en compte, domiciliació bancària o transferència) o ve amb un rebut emès per un administrador de finques

- Que els ingressos de la unitat de convivència no superin els límits establerts a les bases reguladores dels ajuts al pagament de lloguer de l'any 2018.

L'ajut es dona per a l'any de la convocatòria. Quant a l'import de l'ajut, és del 40% de l'import del lloguer amb un màxim de 2.400€. Si el contracte està vigent o signat l'any 2018 serà d'un màxim de 200€ al mes pel total de mensualitats que tingui vigència el contracte de lloguer.

Per més informació, us podeu adreçar a l'Oficina Local d'Habitatge de Sant Cugat del Vallès (Carrer d' Elies Rogent, 10). També podeu resoldre dubtes trucant el telèfon 935 878 910. L'horari d'atenció al públic de l'Oficina Local d'Habitatge de dilluns a divendres de 9h a 14h, als matins, i de dilluns a dijous, de 16 a 18h, a les tardes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem