Solvia construirà una vuitantena d'habitatges a Volpelleres

"Som una ciutat atractiva per la inversió. Estem molt satisfets", diu Damià Calvet

La promotora del Banc Sabadell, Solvia, té un projecte per construir una vuitantena d'habitatges a Volpelleres, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. Així ho ha anunciat aquest 16 de setembre el tinent d'alcalde d'Urbansime, Damià Calvet, que ha celebrat la notícia: "Som una ciutat atractiva per la inversió. Estem molt satisfets". Els blocs tindran una planta baixa, dedicada al comerç, i quatre plantes de pisos.

Amb l'objectiu de tenir "un urbanisme que millori la ciutat", el govern de Sant Cugat portarà a aprovació del ple municipal nua modificació de l'estudi de detall de la parcel·la on Solvia construirà la promoció. Concretament, ha explicat Calvet, es passa d'una distribució dels habitatges en forma de sòcol (blocs tancats) a una distribució en forma de U. "S'allibera espai i es fa la construcció més amable", ha detallat Calvet.

El fet que les plantes baixes es dediquin a activitat comercial és un aspecte positiu pel tinent d'alcalde d'Urbanisme: "Quan hi hagi el mercat, hi haurà tot un passeig que donarà vida al barri". La instal·lació d'un mercat municipal de productes frescos a Volpelleres, també al costat de l'estació de FGC, és un objectiu de l'Ajuntament i que encara està en procés de projectar-se i materializar-se.

Damià Calvet ha celebrat la recuperació de la construcció a Sant Cugat els últims mesos. De fet, el TOT publicava un reportatge on es posava de manifest que durant el 2015, la construcció d'habitatges es va disparar un 460%. "És un indicador de l'activitat del grau d'activitat residencial a Sant Cugat. Això no passa a gaires llocs de Catalunya ni de l'Àrea Metropolitana", ha destacat el tinent d'alcalde.

 
Comentaris

Destaquem