L'Hospital General dona suport a la programació familiar del Teatre-Auditori

L'Ajuntament i el centre sanitari han signat un conveni de col·laboració per a 4 anys per potenciar el programa 'En família' del Teatre-Auditori

L'Organisme Autònom Municipal del Centre Cultural, mitjançat l'Ajuntament de Sant Cugat, i l'Hospital Universitari General de Catalunya han signat un acord perquè el centre sanitari doni suport a la programació familiar del Teatre-Auditori, el divendres 26 de gener. El conveni és per a quatre anys i en la signatura han estat presents l'alcalde del municipi, Josep Maria Vallès (Junts), i Xavier Mate, director territorial Barcelona-Vallès del Grupo Quirón Salud, entre els quals es troba l'Hospital Universitari General de Catalunya.

L'alcalde de Sant Cugat ha agraït comptar la col·laboració de l'Hospital General: "A Sant Cugat comptem amb prop de 3.000 empreses, però n'hi ha moltes que només hi són, mentre que d'altres viuen, s'integren i fan ciutat, i aquest és el cas de l'Hospital Universitari General de Catalunya. El centre sanitari dona suport al Teatre-Auditori des del 2009, facilitant la seva programació".

Per la seva banda, el director del Grupo Quirón Salud explicava la importància de col·laborar amb el col·lectiu infantil i juvenil: "És important per nosaltres estimular la cultura i creiem que el programa En família de l'Ajuntament és una eina per posar en valor certes maneres d'esbarjo i potencia les arts escèniques, cuidant així la salut mental".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem