HP CodeWars es reinventa en una nova edició virtual per a preparar el talent del futur

La multinacional tecnològica, amb seu a Sant Cugat, organitza enguany de manera virtual aquest concurs de programació

Per primera vegada des de la seva creació, ara fa 6 anys, el concurs HP CodeWars, impulsat per la multinacional tecnològica, amb seu a Sant Cugat, es farà de manera virtual. Fins el 7 de febrer es poden fer inscripcions per internet per aquest concurs, que té com a objectiu incentivar l'interès per la tecnologia i la informàtica als joves, especialment entre les noies.

 

Cal destacar que el concurs es farà el 6 de març i se celebrarà de manera virtual i simultània en els tres principals centres que HP té a Espanya: Barcelona, Madrid i Lleó. El programa té com a objectiu continuar fomentant les disciplines STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) entre els joves, adaptant-se a la situació actual de manera que la competició serà 100% virtual garantint la seguretat de tots els participants.

Durant tres hores, els participants –estudiants d'ESO, Batxillerat o Cicles Formatius, d'entre 14 a 18 anys–, competiran per a demostrar els seus coneixements en llenguatges de programació com Java, Python 2, 3, C o C++ resolent al voltant de 30 problemes matemàtics. Els equips estaran formats per tres estudiants, acompanyats per un professor, i cada escola podrà preinscriure a un màxim de tres equips.

 
Comentaris

Destaquem