HP s'implica en la recerca de la vacuna contra la covid-19

HP donarà una bio-impressora al CSIC que utilitzarà per investigar una vacuna pel coronavirus

HP, multinacional tecnològica amb seu a Sant Cugat, continua involucrant-se en la lluita contra el coronavirus. L'empresa donarà al Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) una dispensadora digital HP D300e per l'estudi i l'anàlisi de la interacció de les proteïnes de la Covid-19 amb anticossos de sèrum de pacients positius i el seu posterior monitoratge per assolir la immunitat total contra el virus.

 

El CSIC utilitzarà la dispensadora digital per investigar qüestions claus a l'hora de conèixer com reaccionar la proteïna SPIKE de la covid-19 en la població més exposada a la malaltia o que presenta majors factors de risc o patologies que les fan més vulnerables, com són els professionals sanitaris, les forces de seguretat, les persones grans o els grups de risc. 

 

També contribuirà en la investigació de nous fàrmacs capaços de controlar la interacció del receptor d'una proteïna de la Covid-19, que és la principal porta d'entrada del virus.

El dispensador és una bio-impressora que permet una dispensació o impressió més ràpida i fiable de molècules petites i biomolècules directament en plaques d'assaig. Això permet una optimització de les mostres, obtenint resultats més rigorosos i consistents, reduint els costos i el temps dedicats al descobriment de nous fàrmacs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem