Ja hi ha guanyadors pels 60 pisos de protecció oficial de Can Mates

Almenys 60 santcugatencs ja tenen nou habitatge de protecció oficial a la ciutat

L'empresa municipal d'habitatge Promusa ha sortejat els 60 habitatges de lloguer general de la promoció l'avinguda de Puig i Rimilia amb Jeroni de Pujades, a Can Mates. El sorteig s'ha realitzat davant de notari aquest dimarts 21 de desembre al Teatre-Auditori Sant Cugat.

A la llista del sorteig dels 60 habitatges de protecció oficial hi havia 2.407 persones inscrites. A les 60 primeres se'ls hi oferirà l'habitatge i, en cas de renunciar-hi, passarà al següent de la llista.

Consulta el resultat del sorteig.

D'altra banda, s'ha fet el sorteig d'una nova llista per assignar els pisos de lloguer per a joves que vagin quedant buits (ara mateix no n'hi ha cap). Hi ha 1.328 sol·licitants i els primers que quedin a la nova llista de mica en mica aniran rebent l’oferiment per ocupar un pis.

Consulta la llista per pisos de lloguer per a joves.

Com obtenir un pis de protecció oficial?

Per a poder optar a un habitatge amb protecció oficial per qualsevol títol en aquest municipi és requisit imprescindible estar inscrit al Registre de Sol•licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial (HPO) de Sant Cugat del Vallès. L’adjudicació de l’habitatge en qüestió ho serà en el cas de complir els requisits previstos en el Registre i a les Bases d’Adjudicació del procediment de què es tracti.

El sorteig s'ha realitzat de la següent manera: cada sol·licitant disposava d'un número assignat per ordre alfabètic del cognom i mitjançant un programa informàtic gestionat pel col·legi de notaris s'han reordenat aleatòriament tots aquests números. Posteriorment, el notari encarregat de dur-ho a terme ha enviat les dues llistes a Promusa, les quals ja es poden trobar penjades a la web de Promusa i comprovar en quina posició heu quedat en cas de participar-hi.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem