Jaume Vives decideix no optar a la reelecció com a president de Sant Cugat Empresarial

L’actual mandatari ha liderat l'entitat en els darrers 3 anys

Jaume Vives no es presentarà a la reelecció com a president de l’Associació Sant Cugat Empresarial, entitat que ha liderat en els darrers tres anys. L’actual mandatari ha anunciat la seva decisió en la Junta Directiva celebrada el dijous, 1 de febrer, a les instal·lacions d’Esade Sant Cugat.

Durant la reunió de la Junta Directiva, s'han presentat els comptes de l'exercici 2023 per a l'aprovació dels socis en la propera Assemblea que se celebrarà el 15 de febrer. La Junta Directiva també ha decidit sotmetre a votació de l'Assemblea el fet que els períodes de mandat siguin de quatre anys en lloc dels tres actuals.

Seguidament, s'ha dissolt l'actual Junta Directiva per expiració del mandat i s'ha anunciat l'obertura oficial del procés electoral i el període de presentació de candidatures per a la seva renovació. El termini per a la presentació de candidatures és fins al 14 de febrer a les 12h, i es poden enviar telemàticament a gerencia@santcugatempresarial.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem