Joan Franquesa, nou delegat de la Cambra de Terrassa a Sant Cugat

La funció del nou delegat de la Cambra de Terrassa serà fer seguiment de les necessitats en matèria de promoció econòmica de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal

L'empresari santcugatenc Joan Franquesa és el nou delegat de la Cambra de Comerç de Terrassa a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. Franquesa va ser president de Sant Cugat Empresarial i actualment forma part del ple de la Cambra de Terrassa en representació de la patronal santcugatenca. Així pren el relleu a Sun Rius al capdavant de la delegació.  

"Aquests tres municipis representen el 60% de la demarcació en termes de valor agregat brut", destaca en un comunicat el president de la Cambra, Ramon Talamàs. Sant Cugat Empresarial va donar suport a la candidatura de Talamàs a les passades eleccions de la Cambra, el passat mes de setembre. 

Més info: La candidatura continuista de Ramon Talamàs arrasa a la Cambra de Terrassa

La funció del nou delegat serà fer seguiment de les necessitats en matèria de promoció econòmica de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal. D'aquesta manera, haurà de mantenir contacte amb l’empresariat i sector comercial per tal de recollir les inquietuds i propiciar de manera efectiva el desenvolupament de serveis i l’acompanyament per part de la Cambra de Comerç de Terrassa a empreses, comerços i autònoms. Arran de la Covid-19, la Cambra de Terrassa va tancar la delegació física que tenia a Sant Cugat i va decidir no tornar-la a obrir. Des de llavors, va posar en funcionament una delegació digital

Joan Franquesa és advocat especialitzat en Dret Urbanístic i Gestió Patrimonial. Així mateix, presta serveis de consultoria legal a empreses i particulars. Anteriorment, va ser tinent d'alcaldia d'Urbanisme per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat i vicepresident del FC Barcelona. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem